ROCK ‘N’ ROLL EKSKURZIJA

Veliki zaključek RNR ekskurzije v Soboto 29.3. ob 21:00, Biljardna Hiša Ljubljana.

SAUSAGES, HAMO & TRIBUTE 2 LOVE in BILLYSI.

Rock’n’roll ekskurzija, o kateri je bilo veliko slišati lanski začetek zime, s slovensko rok zasedbo Sausages in njihovimi gosti, zdaj dobiva svojo nadgradnjo. Tri rokerske skupine, vsaka s svojo energijo in prevladujočo avtorsko glasbo, gredo na posebno turnejo druženja v duhu rokenrola! »RNR trojček« bo potoval kot paket pravega, umazanega rokenrola z energičnimi Sausages, melodičnega rocka z očarljivimi Billysi in karizmatičnimi Hamo & Tribute 2 Love ; različne nianse in popolna doza roka za povečan utrip srca. Rock’n’roll ekskurzija II bo osvajala Slovenijo! »Rokenrol združuje!«

Od 01. februarja do 29. marca bo rokerska karavana obiskala devet slovenskih krajev. Vrata na avtobus so odprta za vse, ki želite iz prve roke okusiti rokenrol v akciji – in s tem vstopnica na koncert vključno s prevozom tja in nazaj – do zapolnitve mest.

Razlog združevanja je nadaljevanje zelo uspešnega predhodnega projekta RNR ekskurzije s Sausages in njihovimi gosti, katerega pozitivni naboj so prepoznali glasbeniki sami. Zaradi zanimive kemije med omenjenimi tremi bendi, spoj prvinskega rokenrola in roka s srcem, so se odločili narediti trojček za RNR ekskurzijo II.

Bistvo RNR ekskurzije je druženje glasbenikov z občinstvom na avtobusu ter spraviti mladino ter mladino po srcu izpred ekranov ven na koncert in druženje.

Do zapolnitve mest na rokenrol tourbusu se bo lahko najelo sedež, uživalo v pred-pripravljeni in tudi spontani animaciji na avtobusu in druženju z bendi. Vstopnica pa zajema tudi sam koncert in seveda prevoz nazaj. Vsak, ki bo kupil vstopnico (cena bo 10 eur), bo obenem tudi v žrebanju za zelo privlačne nagrade, med drugim za tatu storitev priznanega Red Cat studia.