Tekmovalci


Bakarčič Marko - "Buco" (1979)

Vselej neugoden nasprotnik tudi tekmovalcem svetovnega formata. Odlikuje ga iznajdljivost in sposobnost realizacije inovativnih rešitev. 

Demšar Matjaž - "Buco" (1973)

Izjemno izkušen biljardist s trenutno najdalšim stažem igranja v Sloveniji. Uspešno nastopa tudi v avstrijskih biljardnih ligah.

Dovgan Tomaž - "Dugi" (1978)

Soliden in perspektiven biljardist. Na zveznih tekmovanjih se pogosto uvršča visoko.   

Erčulj Matjaž - "Mambo" (1977)

Najuspešnejši tekmovalec v Sloveniji. Slovi po agresivni igri z drznimi vožnjami bele krogle. Iz morebitnih zadreg ga rešuje ostrostrelski dar za potapljanje.

Gradišnik Mitja - "El Presidente" (1978)

Eden najbolj teoretično podkovanih tekmovalcev v Sloveniji. Previden in preračunljiv igralec, tudi izvrsten inštruktor biljarda. 

Gradišnik Ana - "Babyface Killer" (1996)

Najmlajša in najbolj prespektivna biljardistka v Sloveniji, ki se enakovredno kosa tudi že v članski konkurenci.

Marinko Jožko - "Jože" (1965)

Najstarejši tekmovalec Pro Lige in izkušen soustvarjalec slovenskega biljarda. Stremi k perfekciji vsakega udarca, je izvrsten taktik v vseh disciplinah, posebno v 14+1.

Zajc Miha - "Zile" (1981)

Perspektiven biljardist, ki je s pomočjo sistematičnega treninga v kratkem času uspel napredovati med prvoligaše. Tekmovalec z najkrajšim stažem izmed igralcev v Pro ligi.

Šinkovec Miha - "Šinx" (1979)

Vzhajajoča zvezda slovenskega biljarda. Odlikuje ga izjemna volja do treninga in učenja, kar mu je v relativno kratkem času omogočilo bliskovit napredek.

Šulek Matej - "Schulz" (1982)

Discipliniran in več dimenzionalen tekmovalec, ki se s pomočjo izjemne orientacije na mizi ne izogiba občasnemu tveganju z zapletenimi rešitvami.